Gør en forskel!

Gør en forskel!

Gør en forskel!

Gør en forskel!

I takt med global opvarmning, klimaaftaler og Co2-påvirkning af miljøet fylder

bæredygtighed mere og mere i de flestes hverdag. For mange handler det om at bidrage til at bevare klimaet, uanset i hvor lille grad man gør det – for hvis alle bidrager lidt, hjælper det i sidste ende. Lever du for at gøre verden til et bedre sted? Fremstilling af produkter er især et godt sted at starte. Her handler det i høj grad om at bruge bæredygtige materialer. To af de ting du skal se efter er:
 Emballage og indpakning
 Produktet i sig selv

Noget af det, der ofte bidrager til miljøbelastning, er emballagen på de produkter, du køber.

Hos by-MUUH er et af vores kendetegn blevet det brune og miljøvenlige pap, som vi pakker alle produkter ind i. Denne emballage er altid lavet af naturligt og genanvendeligt karton. Sådan sikrer vi, at der ikke går for meget unødvendigt materiale til spilde.
Bæredygtig indpakning er dog ikke nok. Materialer forbrugt til selve produktet bør også være udvalgt med omtanke for miljøet. Det går vi højt op i her hos by-MUUH.

Bæredygtighed og dansk design

Bæredygtighed og dansk design kan sagtens gå hånd i hånd. Det beviser vi hver dag hos by-MUUH. Vores fokus er på at udvælge naturlige materialer f.eks. 100% ægte skind, som kendetegner mange af vores produkter, og som sikrer dig et stilfuldt og tidløst design. Vær et godt eksempel for dine børn
Specielt når det gælder ens børn, er der mange, der går højt op i bæredygtighed og sundeprodukter. Baby skal have det bedste af det bedste. By-MUUH tilbyder flere lækreprodukter til børn blandt andet en hagesmæk og savlesmæk i kernelæder. Læderet er GOTS-certificeret og udelukkende behandlet med vegetabilske olier. Det er holdbart, pæntat se på og aldrig fyldt med usunde kemikalier.

Giv en bæredygtig gave

At give en gave fremstillet af bæredygtige materialer lader dig vise andre, at du selv vægter miljøet højt. Det er også ideelt, hvis du har en ven eller et familiemedlem, som du ved, går meget op i bæredygtighed.
by-MUUH fører en utrolig fin stempelkande med læderfrakke produceret i GOTS
certificeret kernelæder. Læderet giver stempelkanden et stilfuldt look og gør også, at du kan tage fat på siden af den uden at brænde fingrene. Det er en lækker gave med fokus på både forkælelse, hygge og bæredygtighed.

Sæt fokus på bæredygtighed i dag! Implementer enten gode og bæredygtige produkter i din egen hverdag, og gør dit for at bidrage til et mere holdbart klima. Eller sæt bæredygtighed på agendaen til den næste familiefest ved at købe en gave, der erfremstillet med omtanke for miljøet.